Üzletek

Összes ABCDEFGHiIJKLMNOPRSTUVWXZ

Amer Sports - Showroom

Az Amer Sports magyarországi fióktelepe 4 világmárkát közvetít a hazai kiskereskedők felé: a téli sportfelszereléseiről híres Atomicot, a szintén téli sportfelszerelést és outdoor, futó felszerelést kínáló Salamont, az ütő- és csapatsportok kellékeit nyújtó Wilsont és a Suunto-t, amely tájékozódáshoz kapcsolódó kiegészítőket, órákat gyárt.

A cég a világ vezető sportfelszereléseket forgalmazó és outdoor márkákat képviselő cége. A cégcsoport prémium minőségű, csúcstechnikát képviselő sportfelszerelései, sportcipői és -ruházata hozzájárul, hogy a sportolók – legyenek amatőrök vagy profik – a lehető legjobb eredményeket érjék el, miközben a felszerelés a lehető legkomfortosabb érzést is biztosítja. A világviszonylatban is piacvezető márkák egytől-egyig korszerű, minőségi, megbízható és teljesítmény-orientált termékeket kínálnak. A Fashion Trend Center emeletén található bemutatóteremben és irodában megtekinthetők és meg is rendelhetők az említett áruk, valamint itt zajlanak a tárgyalások is a partnerek és a márkák képviselői között, akik mindent megtesznek, hogy segítsék a kiskereskedőket.

Az 1947-ben született Salamon téli sportfelszereléssel – például cipőkkel, ruhákkal, sílécekkel – látja el a hegyi sportok megszállottjait, tehát a síelés, a hegymászás, a túrázás és a hegyi futás kedvelőit.

Akinek szenvedélye a síelés, annak nem kell bemutatni az 1955 óta létező Atomic márkát sem, amelynek téli sportfelszerelései tökéletesen illeszkednek a síelők, sífutók, kezdők és profik világához is.

Ha ütő- és csapatsportok, akkor Wilson! A labdajátékok, squash, tollas és tenisz kellékeit gyártó amerikai cég immáron több mint 100 országban szolgálja ki ügyfeleit.

A tájékozódáshoz kapcsolódó felszerelések, órák, búvárkomputerek specialistája a Suunto. A páratlan dizájnnak és innovációnak hála 1936 óta töretlen népszerűségnek örvend a vállalat. Akár a föld legmagasabb, akár a legmélyebb pontjain járnak a kalandorok, a Suunto segíti őket hódításaikban.

Üzletszám:          3.50-54
Cégnév:              Amer Group
Web:                   https://www.amersports.com/