Üzletek

Összes ABCDEFGHiIJKLMNOPRSTUVWXZ

ASTI

Mi kellhet több egy gyereknek ruha tekintetében a puha, természetes, kényelmes anyagoknál, szemének kedves (rózsaszín/kék) árnyalatoknál, melyeket imádott mesehőseik díszítenek? Hát még egy Asti gyerekruha!

Az Asti darabok ráadásul magyar termékek, hazai tervezők álmodják meg és készítik el őket. A saját gyártásnak köszönhetően a Disney licences és egyéb filmekre reagáló kisruhákon villámgyorsan jelennek meg az aktuális kedvenc karakterek, így a Jégvarázs, a Mignon, a Verda, vagy épp Hello Kitty és Star Wars figurás ruhácskák is hamar megörvendeztették a kicsiket és persze szüleiket.

A választék nem csupán árnyalataiban és nyomott, hímzett mintáiban színes, hanem terméktípus tekintetében is, hiszen kisbaba kortól egészen kisiskolás korig szolgáltat ruhákat az üzlet. A kombidresszek birodalma e kort túllépvén a fiúknak nadrágokat, pólókat, ingeket, pulóvereket, a lányoknak pedig ruhákat, blúzokat, felsőket és szoknyákat kínál, emellett gyerekágyneműk, takarók, hálózsákok, sőt, akár síoverálok között is válogathatnak. A főként szabadidős viselet a trendekre is reagál, így a felnőtt divat hullámai és az aktuális divatszínek (például türkiz, rózsaszín-szürke kombináció) is bővítik a folyamatosan frissülő, kisszériás kínálatot.

Az üzlet vezetői egyébként már 1992 óta fektetik abba minden energiájukat, hogy a gyerekeknek egyre jobb és szebb ruhákat készítsenek, egyre fejlettebb technikai megoldásokkal.

Üzletszám:           1010
Cégnév:               Andrea Kft.
Web:                    http://www.astibababolt.hu

Elérhetőség:        +36-23/506-301