Üzletek

Összes ABCDEFGHiIJKLMNOPRSTUVWXZ

Belmanetti

Belmanetti – a stílusos kényelem

Vigye haza a divatot, legyen divatos otthonában is. Élvezze az elegáns fazonok nyújtotta szépséget, válasszon a mesés színek közül, kényeztesse bőrét a természetes bambuszból készült köntöseikkel. Ismerje meg a Belmanetti prémium minőségű köntösöket és törölközőket.

NŐI KÖNTÖSÖK
Női köntöseik, minden élethelyzetre különleges, igényes és elegáns megoldást nyújtanak. Ma már a köntös több mint egy használati tárgy, ezért a Belmanetti köntösök nem csak divatosak, de különleges anyagainknak, divatos színeknek köszönhetően sokoldalúan viselhetők. A klasszikus fazontól, a moderning, a rövidtől a hosszúig, a vékonytól a vastagig, náluk biztosan megtalálja az Önnek legmegfelelőbb köntöst.

FÉRFI KÖNTÖSÖK
A Belmanetti férfi köntösöknél is fontos jellemző az elegáns és stílusos megjelenés. Az igényes és divatot kedvelő urak tudják, hogy mennyire fontos a hétköznapokban, otthon is elegánsak és stílusosak maradni. Számukra a köntös nem csupán egy használati tárgy, hanem személyiségük része. Legyen kapucnis, vagy galléros fazonú, vastagabb vagy vékonyabb, élénkebb vagy sötétebb  biztosan mindenki megtalálja az egyéniségéhez leginkább illő köntöst.

TÖRÖLKÖZŐK
A Belmanetti prémium minőségű törölközői kellemesen puha tapintásúak, lágyan, simogatóan érintkeznek a bőrrel. Finom, stílusos díszítésüknek köszönhetően az igényes fürdőszobák remek kiegészítői. A kollekcióban évek óta megtalálhatók Bambusz törölközők, természetes anyagok felhasználásával, divatos színekben készülnek. Kiváló nedvszívó képességgel rendelkeznek, könnyen száradnak és nem zárják magukba a kellemetlen szagokat.

Üzletszám:          3.07-10
Cégnév:               Belmatex Kft.
Elérhetőség:       +36-22/562-434
Web:                    http://belmanetti.hu/