Üzletek

Összes ABCDEFGHiIJKLMNOPRSTUVWXZ

B&P Moda

Harmónia. Ez fogadja a B&P Moda üzlet látogatóit, már egészen messziről, megpillantván a tetőtől talpig egy tónusba bújtatott próbababákat. Beljebb lépvén pedig tovább teljesedik az élmény, hiszen további egységes árnyalatoknak és olasz női fazonoknak örülhetünk.

Dekoratív szoknyák, ruhák, nadrágok, blúzok, pulóverek, blézerek, kabátok és egyéb kiegészítők – sálak, cipők, táskák – is sorakoznak a B&P Moda polcain, minden részletükben az olasz stílusra jellemző letisztult formavilágot követve, szolid díszítésekkel tarkítva.

Kiegészítők tekintetében nőies bőrcipők és bőrtáskák tehetik még egységesebbé a megjelenést, melyek természetesen a ruhákhoz igazodó színekben kaphatók. Kiemelkedő továbbá a gumicsizma kínálat is, nem csupán a szín- és formaválaszték miatt, hanem egyedi stílusuk miatt is! A szintén olasz gumi lábbeliket ízléses masnik, kövek, csatok és láncok teszik még csinosabbá, hála a bolt egyik tulajdonosának, Évának, akinek ötlete nyomán ma már a világ egyik legnagyobb gumicsizma gyártója is készíttet ilyen mutatós elemeket. E csizmák rövidebb és hosszabb, szűkebb és bővebb szárral, sőt, enyhén emelt sarokkal is megvásárolhatók.

A nyári szezonban – mint az INBLU világmárka hazai disztribútora – hatalmas INBLU biopapucs kollekcióval, illetve saját BLUSTEP biopapucsaival is várja kereskedőket. A 35-től 46-os méretig kapható női és férfi kényelmi, illetve divat papucsok utcai viseletre is alkalmasak, hiszen a gyár az alap fazonokon túl a divatos modellekbe is beleépíti a speciális talpbetéteket, aktívszén rétegeket, pántokat, melyek tartják a lábat és egyszerre biztosítanak komfortos és csinos viseletet.  A puha bio lábbelik több árnyalatban, többféle sarok- és talpmagassággal szolgálják a vevők kényelmét.

Üzletszám:             1087-88
Cégnév:                 B&P Moda Kft.
Elérhetőség:           +36-70/621-5714
Facebook:             https://www.facebook.com/BPModa2016