Üzletek

Összes ABCDEFGHiIJKLMNOPRSTUVWXZ

Extasy by Fredo

A kilencvenes években alapított divatcég sokáig saját készítésű ruhákkal látta el kereskedőit. A Pronto Moda igényeit kiszolgálva azonban mára kiváló minőségű olasz import áruval kápráztatják el vásárlóikat.
Nagykereskedésünk több tízéves tapasztalattal rendelkezik a divatos női ruházati termékek nagykereskedése terén. A kínálatunk a következő készletekből tevődik össze: trendi ruhadarabok, és kiegészítőik. A ruhák kiválasztása során mindig törekszünk a variálhatóságra. Egy-egy kollekciót úgy hozunk be, hogy annak darabjai együtt is összhangban legyenek, de külön – külön is beilleszthetőek legyenek egy mai, elegáns nő ruhatárába. Ruháink és kiegészítőink hetente frissülnek. Leginkább Olaszországból importáljuk árukészletünket.

Milyen árfekvésű és méretű ruhákat találhatnak az Esxtasy-ban a vásárlók?
Üzletünk számára a minőség mellett az elérhető ár is nagyon fontos. Ezért a közepes árfekvésben igyekszünk tartani az árukészletünket. A hölgyek számára elérhető egy-egy divatos holmi az XS-es mérettől egészen az XL-esig. Ami még üzletünk érdekessége lehet, hogy mindig a meglévő árukészlethez választjuk ki a kiegészítőinket is, így vásárlóink komplett szetteket tudnak méretek szerint elvinni tőlünk. Egy helyen beszerezhetik a táskát, vagy egy kendőt, nyakláncot esetleg övet a kiválasztott darabokhoz.

Üzletszám:           1033
Cégnév:                New Extasy Design Team Kft.
     
Facebook:             https://www.facebook.com/ExtasyFashion/?ref=ts&fref=ts