Üzletek

Összes ABCDEFGHiIJKLMNOPRSTUVWXZ

Fenix

Márkák természetkedvelőknek, természetesen

A természet minél közelebbi megismeréséhez elengedhetetlen a minőségi túrafelszerelés. Mindeközben pedig kölcsönkapott bolygónkat is óvhatjuk, amennyiben a Brunton, Fjällräven, Hanwag, és a Primus márkák mellett tesszük le a voksunkat.

A zöld tudatosságon túl még egy ponton kapcsolódnak az említett cégek, egészen pontosan a Fenixben, hiszen régiós képviseletüket e kereskedelmi iroda fogja össze, immáron 6 éve. A Trend2 emeletén található képviselet Magyarországot, Szerbiát és Romániát is kiszolgálja, emellett customer service tekintetében Lengyelországot is. A bemutatóterembe érkező viszonteladók, partnerek testközelből is megismerhetik a prémiumkategóriás outdoor, vadász és lifestyle vonalon egyaránt jeleskedő brandeket és termékeket, a minőség mellé pedig profi marketing támogatást is kapnak: „Jó terméket kínálni jó dolog. Amikor tudja az ember, hogy megbízható minőséget árul, akkor mindenki kölcsönösen elégedett” – vallja a képviselet vezetője.

A Fjällräven márkáról talán mindenki tudja, hogy a rókás logó mögött felsőkategóriás túra- és vadászruhák, s kiegészítők rejlenek. Ám azt talán már kevesebben sejtik, hogy az 55 éve hódító svéd márkát a Greenpeace is ajánlja, hiszen környezetbarát – fluor- és karbonmentes – megoldásokat használ a vízhatlan dzsekik, nadrágok impregnálásához. A legkeresettebb Fjällräven darabok a színes Kånken hátizsákok, amelyek töretlen fejlődésnek és népszerűségnek örvendenek, immáron 1978 óta. Az imádott hátizsák több szempontból is kuriózum. Strapabíró anyagának köszönhetően akár három generáció kiszolgálására is képes ugyanis, így apáról fiúra szállhat, hatalmas színskálájának hála pedig gyakran bukkan fel social media bejegyzésekben is, hiszen előszeretettel osztják meg bloggerek – és nem csak bloggerek – a ruhakollekciókhoz könnyedén társítható nem mindennapi táskát.

Haladjunk tovább. Szó szerint. Az egyszerre kényelmes és minőségi Hanwag túrabakancsok időtállóak is egyben, olyannyira, hogy az elnyűhetetlen felsőrészek bármikor új talprészt kaphatnak. Az örök lábbelik Bajorországból származnak, s túra-, vadász- és lifestyle téren is népszerűek. A jövőbe tekintő gondolkodásra rímel továbbá, hogy a bakancsok – nehézfémek helyett – növényi olajok által cserzett bőrből készülnek. Túraélet persze a ruházaton túl is van, így termoszokat, energiatakarékos gázfőzőket és benzinfőzőket is közvetít a Fenix, mégpedig a szintén világszerte ismert Primus jóvoltából. A svéd kiegészítők az ökotudatos főzés szellemében készülnek, s járják körbe a földet. A környezettudatosság a Brunton megújuló áramforrásait is áthatja, hiszen napelemes töltőkkel és hidrogéncellás panelekkel támogatja a mobil eszközök – no, és mindannyiunk – életét.

Üzletszám:             3.01-3.06
Cégnév:                 Fenix Easter Europe GmbH