Üzletek

Összes ABCDEFGHiIJKLMNOPRSTUVWXZ

Gárdos Agentura

Ha számokkal szeretnénk körbejárni a Gárdos Agentura képviseletet, akkor a legfontosabb adatok a következők: 23 éve működő családi vállalkozás, amely 10 cég 16 márkáját forgalmazza, 36-54-es méreteket kínál, a Fashion Trend Center emeletén. Természetesen ez csupán a valóság egy szelete, úgyhogy a teljes választék bemutatásához szavakat és képeket is segítségül hívunk.

A Gárdos Agentura bemutatótermeiben kinyílik a világ: nőknek, férfiaknak, fiataloknak, idősebbeknek, vékonyaknak, molettebbeknek, a sportos és az elegáns vonal kedvelőinek egyaránt. Hiszen a 16 márka teljes mértékben – és értékben – kiegészíti egymást, színes darabjaik között minden viszonteladó megtalálja az elképzeléseinek megfelelő – sőt, az azokat felülmúló – ruhákat. Évente több kollekciót, bizonyos márkák esetében pedig havonta megújuló választékot illusztrálnak egy-egy darab bemutatásával, melyek a Gárdos Agentura-n keresztül könnyedén megrendelhetők. A közép- és felső árkategóriás német és kanadai márkák egytől-egyig megbízható minőséget és egyedi stílust képviselnek. „Szép árukkal dolgozni mindig jólesik” – vallják.

Bármely márka mellett döntenek is a partnerek – az Eterna, Carl Gross, CG club of Gent’s, Redpoint, S4, Olsen, Frank Lyman, Via Appia, Via Appia Due, vagy a Frapp közül –, az információk és a termékek gördülékeny áramlásán túl plusz szolgáltatásokra is számíthatnak a nem mindennapi képviselettől. Nem áll távol a Gárdostól például a személyes üzletlátogatás, a segítségnyújtás, az ajándékozás, vagy épp egy-egy esemény szervezése.

Az egyszerre szerethető és eladható márkák közül az egyik a férfiszíveket meghódító Eterna. A vasalásmentességről (is) híres ingek a 35 év feletti korosztályt szólítják meg, állandó és limitált kollekcióval, kisebb és nagyobb mérettel egyaránt. A svájci pamutból készült darabok között sportos, fiatalos, alkalmi és üzleti fazonokra is lelhetünk. A Carl Gross klasszikus és lendületes öltönyöket is felsorakoztat. Ám a fazonok nem csupán design tekintetében jelentenek kitűnő választást, hanem variálhatóság szempontjából is, hiszen kombinálhatók az eltérő alsó és felső méretek. A komfortérzetet és gyűrődésmentességet kiváló minőségű kevertszálas alapanyagok biztosítják. A német Redpoint márka férfi szövet és termó kabátokat, nadrágokat takar, emellett pedig farmerekkel és bermudákkal is kényezteti az erősebbik nemet. S ahogy valamennyi partnercég esetében, itt is megtalálhatók a klasszikus és elegáns darabok is, így ünnep- és hétköznapokra is kitűnő választást jelentenek a Redpoint ruhák.

A hölgyeknek többek között kötött áruk kedveznek, mégpedig a Via Appia kollekcióinak hála. Az évente 6 kollekcióval is előrukkoló német cég 36-48 és 42-54-es méretekben is elkészíti nívós termékeit. Természetesen csinos blúzok, kabátok és nadrágok is megszólítják a dolgozó hölgyeket az Olsen 34-48-as méretben kapható színes, alkalmi és hétköznapi készletének köszönhetően. Az Olsen a nők vonzerejét hangsúlyozza, egyesítve a hagyományos értékeket, az új inspiráció hangulatát és az érzékiséget. A kanadai Frank Lyman főként a magabiztosságot sugalló alkalmi ruhák repertoárját sorakoztatja fel: elbűvölő kis- és nagyestélyiket, koktélruhákat, de hétköznap is viselhető, mégis csábító szoknyák, blúzok, felsők, tunikák, nadrágok és kabátok is elérhetők a nőies kínálatában. A márka 30-52-es méretig szolgálja ki a hölgyeket.

A jövőben további prémium márkák behozatalát tervezi a Gárdos Agentura, amelyekkel természetesen régi és új partnereket is szeretnének megszólítani.

Üzletszám:          3.40-3.42, 3.29-3.32
Cégnév:              Gárdos Agentura Kft.
Web:                    http://gardosagentura.hu/
Facebook:           https://www.facebook.com/GardosAgentura/?fref=ts