Üzletek

Összes ABCDEFGHiIJKLMNOPRSTUVWXZ

Gold Rose Collection

Létezik egy bolt, ahol a női ruhák nem eltakarják a női vonalakat, s nem is a kirakatba helyezik azokat, hanem épp úgy hangsúlyozzák a kecses formákat, ahogy az a nagy (divat)könyvben meg van írva. A Gold Rose Collection karcsú derekakkal és bő választékkal várja ugyanis vásárlóit.

„A nő, mikor felveszi, gyönyörű legyen benne” – eme nemes cél vezérli az üzlet tulajdonosát. Ennek érdekében pedig meg sem áll Lengyelországig, ahol kiváló érzékkel válogatja egy csokorba több tervező legszebb darabjait, hogy a nő valóban nőies lehessen. Persze a hölgyek igencsak sokfélék, egy méreten belül sincs két egyforma alkat, ám a Gold Rose Collection igyekszik minden igényt kielégíteni, így a vékonyabb és teltebb formáknak, valamint a fiatalabb és idősebb korosztály is kedvezni. Hogy hogyan? A hatalmas kínálatban rövidebb és hosszabb fazonok, kivágott és zártabb nyakmegoldások, ujjatlan és rövid ujjú variációk is megtalálhatók, 34-estől 56-os méretig, a klasszikus fekete és fehér színektől kezdve az aktuális divatszíneken át egészen a csillogó arany és ezüst árnyalatokig minden színben. A trendi darabok anyag tekintetében is előre vetítik a divatot, hiszen a jellegzetes romantikus selyem, organza, csipke, muszlin és jacquard kelmék között háromdimenziós, futurisztikus, szürrealista felületek is meg-megcsillannak.

Az alkalmi ruhákra szakosodott üzletben minden szalagavatóra, esküvőre, bálra, ballagásra vagy épp keresztelőre készülő hölgy megtalálja a kedvére való egyberuhát, kosztümöt, blúzt, blézert, szoknyát, nadrágot és bizsut, sőt, akár gyermekeikkel is összeöltözhetnek, hiszen a bolt a 3 év feletti kicsiknek is kínál ünnepi öltözetet: a lányoknak például pörgős szoknyát, ruhát és pihe-puha bolerót, a fiúknak pedig mellényt, inget és nyakkendőt.

Üzletszám:          2.075
Cégnév:              Oláh Zoltán
FB:                      https://www.facebook.com/Gold-Rose-collection-610106945729334/?fref=ts