Üzletek

Összes ABCDEFGHiIJKLMNOPRSTUVWXZ

Gyerekajándék

Bármilyen mesehősök hódítanak is épp a képzelet világában, biztosak lehetünk benne, hogy a Gyerekajándék palettáján is viszontláthatjuk őket. A Minions, a Star Wars vagy épp a Jégvarázs főhősei a kulacsoktól kezdve, a játékokon át az írószerekig bármin megörvendeztetik a gyerekeket, miközben a termékek természetesen praktikus és örömteli pillanatokat csempésznek a családok életébe.

Akár a Fashion Trend Center falai között, akár webshopjukban válogatunk a Gyerekajándék üzlet kínálatából, problémát legfeljebb a bőséges repertoár jelenthet, ám ezt is orvosolják az üzlet vezetői, hiszen szakértelmükkel és szülői tapasztalataikkal mindenkinek segítenek megtalálni a legideálisabb ajándékot, iskolakezdő csomagot, dekorációs tárgyat, vagy egyéb használati cikket.

A kínálat márka, motívum, és funkció szempontjából igen gazdag. A polcokon többek között Disney, Fisher Price, LEGO és Simba termékcsaládhoz tartozó lány-, fiú- és bébijátékok sorakoznak: például készségfejlesztő játékok, társasjátékok, ágyneműhuzatok, takarók, étkészletek, fali- és karórák, – puha és kemény fedelű – bőröndök, hátizsákok, kulacsok, esernyők, esőkabátok, iskolaszerek (füzetek, címkék, tolltartók, ceruzák), esernyők, és napszemüvegek. S amit csak elképzelhet egy gyermek, az itt megtalálható: a felkapott sztárok és a klasszikus figurák is, tehát Mickey és Minnie megbízható egérpárosa mellett gyakran frissül a választék a kedvenc mesekarakterekhez és természetesen az ünnepekhez, alkalmakhoz, évszakokhoz igazodván. Az üzlet vezetői minden erejükkel – és még annál is többel – arra törekednek, hogy vevőiket elégedettség töltse el, így termékeik egytől-egyig gondosan válogatott, kedvező árfekvésű, minőségi, licenszes játékok.

Üzletszám:    1017
Cégnév:         New Trend Stúdió Kft.
Web:              gyerekajandek.hu      

Facebook:      https://www.facebook.com/gyerekajandekhu-web%C3%A1ruh%C3%A1z-%C3%A9s-j%C3%A1t%C3%A9kbolt-576164982517699/?fref=ts