Üzletek

Összes ABCDEFGHiIJKLMNOPRSTUVWXZ

BB7 Men's Fashion - Konstantin

Természetes anyagok és kiváló szabásvonalak, egyedi díszítőelemekkel és színekkel. Kifejező és igényes ingek, választékunkban az elegáns és sportosabb darabok egyaránt megtalálhatóak.

A Konstantin márka darabjai egyrészt egyedi megjelenést kölcsönöznek viselőinek, másfelől arra is ügyelünk, hogy viselőik jól érezzék magukat benne. A modellek fiatalosak, mégis minden korosztályhoz szólnak. S hogy a főként 100% pamut alapanyag végül szigorúbb, vagy épp lazább formában él-e tovább, arról stílusos szabásvonalak, dekoratív hajtások és varrások, valamint egyedi motívumok és színek gondoskodnak. Hogy a vásárlók még kellemesebben érezhessék magukat bőrükben – és ingükben –, folyamatosan a vevői igényekhez alakítjuk a kollekciókat. Nem véletlen például, hogy a rendkívül gazdag színskálát a férfiak körében kedvelt kék uralja, ám az árnyalatok, minták és rétegek játékával hatalmas választási lehetőséget nyújtanak. Itt valóban mindenki megtalálja a kedvére való inget (no, meg pulóvert és nyakkendőt), szín, stílus és méret tekintetében egyaránt.

A női Konstantin ingek természetesen a női idomokat hangsúlyozzák, karcsúsított fazon és sztreccs anyag segítségével.

A Konstantinnál közel 200 fajta ing várja, hogy ünnepibbé tegye a vásárlók hétköznapjait, s kényelmesebbé ünnepnapjaikat.

Üzletszám:          2 072
Cégnév:              Békésiné Mátrai Csilla
Elérhetőség:       +36-20/973-3014
FB:                      https://www.facebook.com/konstantining
Web:                   http://konstantin.hu/