Üzletek

Összes ABCDEFGHiIJKLMNOPRSTUVWXZ

Leo-Poldi

Elragadó bébiruházati termékeket készítenek és forgalmaznak, az anyagok kiválasztásánál fő szempont a természetesség és a könnyen kezelhetőség. Kínálatuk széles, találunk náluk: kényelmes és praktikus rugdalózókat, body-kat, trikókat, hálózsákokat, kabátkákat, kocsikabátokat, nadrágokat, cipőcskéket, takarókat, fürdőlepedőket, szoptatós párnákat. Mindezt egymással variálható színekben és mintákban, évszakhoz igazodó pihe-puha természetes anyagokból, kisfiúknak és kislányoknak is kedves színekben, 44-104-es méretig. Az alapanyagok és a hímzések, nyomások változatosak, egy-egy szezonon belül többször is változnak.

A nagykereskedés teljes kínálatáról elmondható, hogy a termékek ízléses megjelenése kiváló minőséggel párosul, anyag és varrás tekintetében egyaránt. A saját gyártásnak köszönhetően folyamatosan érkeznek újabbnál újabb termékek az emeleten található üzletbe, így érdemes minél gyakrabban betérni oda.

Üzletszám:          2.006.
Cégnév:              Leo-Poldi Bébi Bt.
Elérhetőség:       +36-23/506-331
Web:                   http://www.leo-poldi.hu/
FB:                      https://www.facebook.com/Leo-poldi-Baba-%C3%A9s-Gyermekruha-web%C3%A1ruh%C3%A1z-153817244640132/?fref=ts