Üzletek

Összes ABCDEFGHiIJKLMNOPRSTUVWXZ

LGL

Az LGL nagykereskedés története több szálon is fut. Egyrészt női és férfi vonalon, másrészt Budapesten kívül vidéki – és külföldi – városokban, harmadrészt pedig a ruhák világán túlra is nyúlnak a textilszálak, mégpedig az emberi kapcsolatok szövetéig, amit nem bíznak a véletlenre az LGL tulajdonosai.

A kínálaton kívül arra is óriási hangsúlyt fektetnek ugyanis, hogy partnereikkel rugalmas, bizalmi, személyes köteléket alakítsanak ki. A minőségen túl ügyelnek viszonteladóik kéréseire és ízlésére, hogy igényeiket maximálisan ki tudják elégíteni, mind választék, mind szállítás tekintetében. „Aki mellettünk teszi le a voksát, az fontos” – véli a 30 éve fennálló cég egyik vezetője.

S mivel sokan sokfélék vagyunk, így az eleve nagy árukészlet hétről hétre teljesen megújult kínálattal táplálja a többféle ízlést. A fiatalos választékot Olaszországból érkező izgalmas, lendületes ruhák – valamint cipők és egyéb kiegészítők – alkotják, egyaránt képviselve a sportosabb és az elegánsabb irányvonalat. Akár letisztult, hordható, akár extrémebb darabokat keres valaki, érdemes benéznie az LGLba, vagy esetleg valamely másik üzletébe, hiszen franchise hálózatának köszönhetően Debrecenben, Miskolcon, Szombathelyen és Szlovákiában is elérhetők a street stílus trendi darabjai (hamarosan pedig további térhódításra is számíthatunk). Nem véletlen tehát, hogy Majka és Curtis is az LGL ruháit választja…

Üzletszám:             1.053, 1.064-1.066
Cégnév:                 Red Star Bt./Black Star Bt.
Elérhetőség:           +36 1 452 7274
Facebook:             https://www.facebook.com/lglbrand/?fref=ts