Üzletek

Összes ABCDEFGHiIJKLMNOPRSTUVWXZ

Lili Bags

Sok, rengeteg, megszámlálhatatlan, sőt, még annál is több táska vár azokra, akik ellátogatnak a három Lili bags üzlet valamelyikébe. A táskák szerelmeseinek természetesen mindhárom üzletet érdemes végigjárniuk, hiszen mindegyik választéka el-eltér.

Egyiknek a bőr az erőssége, míg a másiknak a tartós műbőr, a harmadik pedig minta szaküzlet. Az Olaszországból érkező, kb. 1000 darabból álló kínálat méret, forma és szín tekintetében is bővelkedik. Népszerűek például a nyomott mintás, klasszikus fekete és fehér kiegészítők, de garantáltan megakadnak a szempárok a gyönyörű bőr utazótáskákon és a vadabb korallpiros, vagy csillogó arany és ezüst, no, meg az állat- és növénymintás példányokon is.
A Lili bags 10 naponta frissülő kínálata a legújabb külföldi trendeket követi, a viszonteladók legnagyobb örömére pedig egyéni kívánságaikat is örömmel teljesíti a nagykereskedés, tehát igényelhetnek a saját üzletükhöz illeszkedő szín- és formacsaládokat.
A Dudlin, Gussaci, Just Glamour, Silvia Rosa, Velina Fabbiano táskákon kívül pénztárcák, övek és kendők is segítik egységessé és stílusossá tenni a hölgyek megjelenését, emellett az urakra is gondolt a Lili bags, akik divatos akta-, utazó- és átvetős táskák között válogathatnak, hamarosan akár webshopon keresztül is!

Üzletszám:           1.108-1.110, 1.062, 2.018
Cégnév:               Korbitek Kft.
Web:                    http://lilibags.com/