Üzletek

Összes ABCDEFGHiIJKLMNOPRSTUVWXZ

Marangona

Egy nő megjelenése bizony akkor teljes, ha a szoknya/nadrág, a felső és a táska harmóniájába a lábbeli is maradéktalanul illeszkedik. Szó szerint sarkalatos pontja a stílusos, nőies összképnek! Akár lapos, akár magas sarkú, vagy épp telitalpú cipőre vágyunk, nem mehetünk el szó és próba nélkül a No more secret mellett, ahol különös figyelmet szentelnek e kiegészítőnek (is).

A bőséges cipőválasztékot felsőkategóriás olasz ruhák (Northland, Imperial, Marely, Please, Sexy Woman) is körül ölelik, melyek szintén páratlan stílust és kiváló minőséget tükröznek. Az extravagáns, divatdiktáló modellek 36-42-es méretben kaphatók, s akár hétköznapokon, akár alkalmi terepen (például színházban) is bátran felvehetők. A No more secret gazdag kínálatában minden héten új gyöngyszemek csillannak meg, s természetesen bármelyik ruhához találhatunk passzoló, trendi lábbelit is: sportosat, elegánst, színeset, feketét, csillogót, bőrt stb. Az olasz és francia cipők közül (Alex by Mercury, Colors of California, Ovyé, Lea Gu) 36-41 méretben válogathatnak a vásárlók.

„Szeretem felöltöztetni az embereket, nem bírom abbahagyni 4 éves korom óta! És mindenki örömmel is hordja a ruháimat! Külföldön is megnézik őket!” – mondta lelkesen az üzlet vezetője.

Üzletszám:             1083-84
Cégnév:                 BMZ 2005 Kft.
Elérhetőség:           +36 70 376 7881
Facebook:             https://www.facebook.com/Marangona-1560911347513251/?fref=ts