Üzletek

Összes ABCDEFGHiIJKLMNOPRSTUVWXZ

Marco Renzo

A Marco Renzo ingek, nadrágok, zakók és öltönyök több szempontból is különlegesek. Páratlanok stílus tekintetében is, de még egy bűvös összetevő gondoskodik egyediségükről: az az energia és szeretet, amellyel ezek a ruhák születnek.

„Szerelmes vagyok a munkámba” – mondja lelkesen az üzlet török tulajdonosa, aki személyesen álmodja meg és gyártatja a darabokat, sőt, olykor-olykor még magát az anyagot is! Mert az a cél, hogy a minőség és az elegancia kedvező árral párosuljon, amit el is ér a Marco Renzo márka. A minőséghez, a kényelmes viselethez 100% gyapjú, bambusz, és csakugyan 100% – vagy nagyarányú – pamut alapanyagok járulnak hozzá, akár saját festésű fonalakból elkészíttetve, saját tervek alapján, emellett a 30 éves tervezői tapasztalat és a kiemelkedő, szívből jövő maximalizmus is biztos kulcs a kvalitáshoz. „Öröm látni a vevők örömét. Ez a legfontosabb” – vallja a tervező.

A Törökországban születő férfiruhák normál és karcsúsított, konzervatívabb és modernebb fazonban is kaphatók, így a 39-46-os méretű ingek és 46-62 méretű zakók között minden korosztály megtalálhatja az ideális darabot. S bármelyik árnyalatot is választják, biztosak lehetnek a harmonikus megjelenésben, hiszen a gombokat, cérnákat, címkéket és szöveteket – vagy akár szövetrétegeket – gondos kezek és jó szemek válogatják össze. Ahogy azon kiegészítőket is, amelyek ugyan nem saját készítésű nyakkendők, övek és sálak, de remekül passzolnak a divatos Marco Renzo ruhákhoz. S hogy a hölgyek is stílusosan illeszkedhessenek e képhez, hamarosan saját női ruha kollekcióval is bővül a kínálat.

Üzletszám:            1.024, 1.037
Cégnév:                 Take Out Bt.
      
Facebook:              https://www.facebook.com/marcorenzotrend2/?fref=ts