Üzletek

Összes ABCDEFGHiIJKLMNOPRSTUVWXZ

Matties Bags

Minőségi spanyol táskák óriási választékban. A férfiak közel 200 modell közül válogathatnak, s a hölgyek is több tucat spanyol táska kínálatából találhatják meg nekik megfelelőt.

A Matties fő különlegessége a hatalmas férfi táska kínálatban rejlik. A rengeteg fazon között találhatnak nagyobb aktatáskákat, s természetesen a tablet méretű darabok sem hiányozhatnak, no, meg az autóstáskák sem. Bármilyen méretről legyen is szó, a Matties termékek egytől egyig igényesek, megbízhatók és érdekesek. Egyedi varrások, hajtások, pántok, csatok és dombornyomatok jellemzik őket, ráadásul praktikusak is a sok kis zsebnek és rejtett tartóknak köszönhetően. A tervezők a formakialakítás mellett a minőségre is ügyelnek, ezért portékáikhoz canvas textilt, velúrt, tartós, jó minőségű műbőrt és gyöngyvásznat hívnak segítségül. Igény szerint választható kézi, illetve vállra akasztható típus is, szín tekintetében pedig a barna, a csaubarna és a fekete uralja a férfi kollekciót.

A nőknek készült darabok között merészebb árnyalatokra is lelhetünk, felbukkan a kék, a piros, a chamel, és a már említett barna, csaubarna és fekete is, illetve az évszakhoz illő tónusok (például nyáron a fehér és a bézs is visszaköszön a palettáról). A színek a hölgyek esetében is több méretbe és formába bújnak, megjelenik a klasszikus forma, a borítéktáska, a váll-, kézi- és hátitáska, akár elegáns, akár sportosabb stílusban. Az alapvetően letisztult vonalat igényes csatok, láncok, szegecsek, apró zsebek és az anyagok, színek kombinációja teszi páratlanná, mégis időtlenné, hiszen a Matties táskák nem csupán egy-egy szezonra és korosztálynak szólnak.

Üzletszám:          2.020
Cégnév:               Matties Trade Kft.
Web:                    http://www.mattiesbags.hu/
Facebook:           https://www.facebook.com/mattiesataska/?fref=ts