Üzletek

Összes ABCDEFGHiIJKLMNOPRSTUVWXZ

Miss Trendi

A divat határtalan, független mérettől és kortól egyaránt. Ezt bizonyítja a Miss Trendi üzlet is, ahol 42-es méret felett is hódít az exkluzív divat, a nagyobb méretű hölgyek (így közvetetten a férfiak) legnagyobb örömére.

Mert nem a méret számít. Sokkal inkább egy vidám árnyalat vagy minta, egy izgalmas anyag vagy megoldás, avagy egy apró, ám hangsúlyos díszítés, szóval az exkluzív megjelenés, amely a Miss Trendinek hála a kerekebb adottságú hölgyeknek is megadathat. Akár alkalmakra, akár hétköznapokra keresnek letisztult, mégis kicsit extravagáns darabokat, jó helyen járnak e különleges üzletben, hiszen szoknyák, felsők, tunikák, blúzok, ruhák, dzsekik, farmer- és elasztikus nadrágok, sőt, különleges dizájnú, kényelmes és elegáns cipők is várják a nőiesebb formákkal megáldott vásárlókat is. A kelmék egytől egyig kényelmes, hordható, minőségi darabok, a sportos elegancia jegyében, kis szériában gyártva.

Kéthetente frissülő kínálatán kívül pedig berendezését tekintve is igazán egyedi butik a Miss Trendi. Minden részletét áthatja ugyanis az elegancia, a divatra – például női cipőre – rímelő bútoroktól kezdve a kifinomult falfelületekig minden (t)rendkívül igényes, innen csakis feltöltődve és divatosan lehet tehát távozni (vagy épp rendelni, hiszen vidéki vásárlók esetében örömmel bújtatják akár csomagba is a divatot).

Üzletszám:       1075
Cégnév:            HG Holding Kft.
Elérhetőség:     +36 70 502 0981
Facebook:         https://www.facebook.com/mtrendiexkluziv/?fref=ts