Üzletek

Összes ABCDEFGHiIJKLMNOPRSTUVWXZ

Pippi

A gyerekek szeretik a színeset, a játékosat, az újat, és persze a még újabbat. Ha pedig egy gyerekruha bolt kínálatáról ugyanez mondható el, nem kérdés, elvarázsolja-e őket. Márpedig a Pippi ruhák épp ilyenek: tarkák, egyediek, s hétről hétre megújulnak.

A kicsik világához igazodó szoknyák, ruhák, nadrágok, ingek, blúzok, felsők, pulóverek és kabátok mögött gondos kezek munkája rejlik – egytől egyig Magyarországon, kis hazai varrodákban készülnek ugyanis. A Pippi 1994 óta álmodja meg és készítteti a kézműves felsőruházati darabokat, melyek 2006-tól a Fashion Trend Center-ben is megvásárolhatók. Azok a bizonyos gondos kezek a minőség mellett még valamire ígérnek garanciát: a vevői igényekre történő gyors reakcióra. Ezért aztán sűrűn ajánlott betérni a Pippi élénk falai közé, hiszen az eleve kis szériában gyártott ruhácskákat folyamatosan megújítják – szabás, szín és minta tekintetében is –, így hétről hétre újabb és újabb kincsekre bukkanhatnak az érdeklődők.

A készletben a 74-estől a 176-os méretig találni ruhákat, a legtöbbet a 122-170-es sávban, s főként a lánykák számára. A legkisebbeknek lelket simogató babás árnyalatokkal és bőrbarát pamut alapanyagokkal kedveznek, a nagyobbacskáknak pedig divatos fazonok, motívumok, díszek (például hímzések, kövek, nyomások) és zömében természetes textilek nyújtanak arra lehetőséget, hogy jól érezzék magukat, és hogy összeöltözhessenek édesanyjukkal, vagy nagyobb testvérükkel.

A sokrétű kínálat egyik erőssége az ünnepi kollekció. Alkalmi fekete és fehér blúzok, szoknyák, habcsókszerű ruhák és szőr bolerók teszik még ünnepélyesebbé például a keresztelő, az elsőáldozás vagy bármely piros betűs ünnep pillanatait. Emellett slágerterméknek számítanak a lófejjel díszített pólók – melyek persze szintén folyamatosan megújulnak –, és azok a babazsákok, amelyek praktikusan szétszedhetők kabátra és zsákra. Az elegáns és sportos irány mellett kiegészítő termékekre is lelhetünk a Fashion Trend Center földszintjén: takarókra, köntösökre (melyekből akár egyedi emblémával ellátott példányok is rendelhetők) és más, ám szintén megbecsülendő magyar cégek műhelyeiből érkező fürdőruhákra, úszósapkákra, kötöttárukra és alsóruhákra.

Üzletszám:           1013
Cégnév:               One More Plus Kft.