Üzletek

Összes ABCDEFGHiIJKLMNOPRSTUVWXZ

Reddor

Az elegáns darabok Törökországból érkeznek, tökéletes és egyedi viseletet jelentenek például ünnepnapokra, magasztos alkalmakra. Itt még a letisztult formák is rejtenek valami pluszt: egy-egy játékos fodrot, díszes cipzárt, hangsúlyos varrást, vagy pompás gyöngydíszítést. Bátor, különleges színválasztékot is kínálnak, ruháik egyediek, nem jönnek szembe velünk az utcán. A jersey, szatén és neoprén anyagok főként egyberuhákban élnek tovább, de sok-sok szoknya, nadrág és felsőruházati termék alkotói is.
Emellett a lazább, hordhatóbb stílus rajongóit is megörvendezteti a kereskedés, hiszen a Lengyelországból származó ruhákra inkább a casual vonal jellemző. A vásárlók tehát kötött, pamut és gyapjú kincsekre, sőt, akár bundákra és paplankabátokra is lelhetnek. A színes paletta nem merül ki ennyiben, a variálható ruhákhoz táskák, övek, sálak, stólák, ékszerek, zoknik, harisnyák és cipők is könnyedén választhatók ugyanis.
A hetente frissülő árukészletből 36-os mérettől 42-esig – de nem ritka az 50-es méret sem –válogathatnak mind a konzervatív, mind a merész vonal képviselői, bármilyen korosztályból.

Üzletszám:             1057
Cégnév:                 Félix Ildikó
Elérhetőség:           +36 30 287 0229
Facebook:             https://www.facebook.com/Reddor-125455677646540/?fref=ts