Üzletek

Összes ABCDEFGHiIJKLMNOPRSTUVWXZ

Solo

A Solo a sportosan elegáns stílus kedvelőinek kincsesbányája. Van itt minden, mi laza: szoknya, nadrág, ruha, felső, pulóver, kardigán, még cipő és táska is, egyenesen Olasz- és Franciaországból, ráadásul szinte minden létező színben! A kínálat további különlegessége, hogy hetente többször is frissül, így folyamatosan új kincsekkel kecsegtetnek a földszinti üzletben.

A Solo színes választéka nem a véletlen műve. Tulajdonosai már 22 éve foglalkoznak ugyanis ruha nagykereskedelemmel, a Fashion Trend Centerben pedig a kezdetek kezdetén nyitották boltjukat, így szakmai tapasztalatuknál és a vevői igények alapos ismereténél már csak egy valami nagyobb: a Solo árukészlete. A tarka palettáról egyrészt többféle stílus, mégis harmonikus összkép gondoskodik, amelyben a fiatalabbak és idősebbek is megtalálhatják a kedvükre való darabokat, tetőtől talpig. És tényleg talpig, merthogy cipők, no, meg egyéb kiegészítők (táskák, bizsuk, vagy akár kulcstartók) is beszerezhetők.

Bármilyen darabról legyen is szó, nem hivalkodó, visszafogott szabásvonalak jellemzik. Az egyszerűség a színek terén is visszaköszön, hiszen többnyire egyszínű, szolid árnyalatú ruhák várják leendő viselőiket. A sportosan elegáns irány jegyében többek között átlapolt tunikák, ruhák, kámzsás- és csónaknyakú felsők is felsorakoznak, anyag tekintetében pedig vékonyabb és vastagabb kötött holmik, valamint pamut, jersey, és viszkóz támogatja a laza vonalat, míg a kicsit alkalmibbat a lurex.

A folyamatos megújulásról a hetente minimum kétszer frissülő kínálat gondoskodik, de nem ritka a három alkalom sem, érdemes tehát sűrűn betérni. Ráadásul időnként kisebb-nagyobb rendezvényekkel is meglepik vásárlóikat a Solo munkatársai, például olasz napokkal, mikor is a ruhákon kívül finom olasz falatoknak és családias hangulatnak is örülhetnek a divat szerelmesei. „A divat világában dolgozni mindenképpen jó” – lelkendezik az üzlet vezetője.

A Solo egyébként több szomszédos országot is ellát az S-estől XL-es méretig – néha XXL-esig – terjedő méretskálájával, akiket több nyelvet beszélő kollégáik könnyedén kiszolgálnak.

Üzletszám:             1079-80
Cégnév:                 Star-Text Kft.
Facebook:             https://www.facebook.com/soloselection/?pnref=lhc