Üzletek

Összes ABCDEFGHiIJKLMNOPRSTUVWXZ

Süel

A ’90-es évek elején, pontosabban 1992-ben… vagyis immáron több, mint 20 éve hozta létre Csillag Zsuzsanna, a Süelt. Az első kollekció kötött és pamut kombinációkból születő modellekből állt, ami már akkor nagy sikert aratott a kereskedők körében. Azóta, folytatva a hagyományokat, továbbra is a kötött van a középpontban, de a modern irányvonalakat követve korántsem hagyományos fazonok a Süel kollekcióinak főszereplői.
Missziójuk, hogy a termékeiken keresztül megváltoztassák a kötöttről kialakult ódivatú és unalmas képet, ami még mindig sokaknak a fejében él.
Portfóliójukban minden megtalálható, amit csak a fonalak és a fantázia tárháza megenged, így a téli gyapjú poncsóktól kezdve, a tavaszi pamut csodákon át, a nyári fürdőruha hálókig bármit megtalálsz a Süelnél, ha a kötött világban gondolkozol! A színekben és anyagokban folyton megújuló márka csak egy dologban változatlan, az irány mindig ugyanaz. Az egyszerűbb néha több, de legyen egy pici “twist”, egy apró extra, egy leheletnyi csavar…

Üzletszám:             1081
Cégnév:                 Csillag Zsuzsanna
Elérhetőség:           +36 30 327 8680
Web:                      www.suel.hu
Facebook:             https://www.facebook.com/suelknitwear/?fref=ts