Üzletek

Összes ABCDEFGHiIJKLMNOPRSTUVWXZ

The Studio

Nadrág mindenkinek

Hogy ki hordja a nadrágot? Hát az, aki betér a The Studio üzletbe, hiszen a színek, fazonok és anyagok megannyi variációját kínálják az itt felsorakozó magyar készítésű nadrágok.

És persze nem csak divatos nadrágok, hanem hozzájuk passzoló felsők, blúzok, blézerek, tunikák, ruhák, mellények, kabátok is várják a viszonteladókat, ám az bátran megjósolható, hogy ki ide belép, az nadrág társaságában távozik.A beszállítók, azaz a Tirsa Model és a Privé magyar márkák tervezői előszeretettel használják a színeket, lágy motívumokat (például simogató, romantikus rózsás szöveteket), emellett persze visszafogott bézs, barna, fekete, fehér, szürke és sötétkék árnyalatokban is választhatók, sőt, meg is rendelhetők a pantallók, anyagvágatok alapján. A természetes anyagból készült, elasztánnal kevert kényelmes, ruganyos nadrágok többféle derékmegoldással (magas, gumis, gombos, cipzáras), bő és szűk szárral, többféle hosszúságban (például capri, halász) kedveznek a nadrágrajongóknak. Darabjaik főként a középkorosztály ízlését nyerik el, akik számára külön öröm, hogy 38-astól egészen 52-es méretig válogathatnak a hetente kétszer megújuló kínálatban.

„Kicsi gyerek óta mindig is ez érdekelt! Szeretem az embereket, igazi kereskedő vagyok, már 3 éves koromban is azt mondtam, hogy eladó leszek!” – mondja az üzlet vezetője.

Üzletszám:           2065
Cégnév:               KZS Studio Kft.