Üzletek

Összes ABCDEFGHiIJKLMNOPRSTUVWXZ

TOPP

Cégük 1989-ben alakult.
Hitük, hogy a jövő útja a hazai gyártásban rejlik, így az egyik utolsó mohikánként, minden mozzanatát a gyártásnak, amit csak lehet, itthon végzik. A legfontosabb szempont mindig a minőség. Gyártóik mindegyikéhez évtizedes kapcsolat fűzi őket, ez is biztosítja az álladó minőséget. Az alapanyagok megválasztásánál is elsősorban a minőségre törekednek, nem figyelmen kívül hagyva az éppen aktuális divatot.
Választékbővítés céljából, illetve a magyar piac hiányában, megtalálhatóak néhány területen import termékek is, mint például a jogdíjas gyermek zoknik vagy a női finom harisnyanadrágok. Ezen import cikkek többnyire Franciaországból, Olaszországból, vagy más európai országból származnak.
A zoknikat 15-ös mérettől egészen 50-es méretig gyártják, kínálatukban megtalálható minden az újszülött első pár zoknijától egészen a speciális, gumírozás nélkül kötött egészségügyi zokniig. Az évek óta bevált és keresett modellek mellett, ahol a zokni funkciója a fontos (pl. gyógyzokni), követik a legújabb divatszíneket, trendeket, így időről időre megújul kínálatuk.
18 évvel ez előtt hozták létre újszülött kollekciójukat, Teddy márkanéven. Míg a zokniknál nem riadnak vissza a legextrémebb divathóborttól sem, addig a Teddy kollekció egy igazán tradicionális, már-már konzervatív koncepció. Ennél a termékcsaládnál kiemelkedően fontos elvárás a legmagasabb minőség. Minden összetevőt gondosan választanak meg a legapróbb részletekig. Kizárólag pamut alapanyagból, bababarát kiegészítőkkel (cipzárak, patentok) készülnek termékeik. A kollekcióban megtalálható szinte minden, ami elengedhetetlen az első hónapokban, a kis ruhácskáktól, a textilpelenkán keresztül, a nagyobb kiságy kiegészítőkig.
Szintén büszkék bébi és gyermek harisnya kínálatukra épp úgy, mint a kiegészítésként és idényszerűen tartott gyermek pólókra, óvodás ruhatartókra, tornazsákokra.

Üzletszám:           1016
Cégnév:               Topp Kft.
Web:                    http://www.topp.hu/

Facebook:           https://www.facebook.com/ToppZokni/?fref=ts