Üzletek

Összes ABCDEFGHiIJKLMNOPRSTUVWXZ

Trend Textil

Nincsen ruha textil nélkül.
Így aztán a Trend2 sem működhet méteráru üzlet híján. Az 1. emeleten található Trend Textil egyrészt óriási viszkóz kínálatáról híres, másrészt pedig a vevőivel való kifinomult kapcsolattartásáról.
A Trend Textilben a ruhák alapanyagául szolgáló kelmeválaszték tekintetében is trend és rend honol, emellett az emberi kapcsolatszálak is nemesen fonódnak össze, hiszen az üzletvezetők vezérfonala a kedves, rugalmas kiszolgálás és a gyors reagálás. Minden szálat megmozgatnak a személyes igények legjobb és leggyorsabb teljesítése érdekében, az esetleges reklamációk pedig semmi esetre sem okoznak gyűrődést az üzlet szimpatikus szövetében.
A példaértékű hozzáállást csak tetézi az egyébként színes és minőségi kínálat, amely hetente frissül a Lengyel-, Olasz- és Törökországból érkező áruval. A folyamatosan megújuló készlet szín és anyag tekintetében is követi az aktuális divatirányzatokat, valamint a pillanatnyi alkalmaknak és – tán már mondanunk sem kellene, de – a vevői igényeknek is kedvez, olyannyira, hogy személyes kívánság alapján is születtek már anyagok. A viszkózban bővelkedő választék főként női ruhák forrását szolgálja, de a csipke, a vászon, és a kötött, nyomott mintás szövetek sem szertefoszlott álmok.

Üzletszám:           2057
Cégnév:               Pálfalvi György
Elérhetőség:         +36 20 245 0789