Üzletek

Összes ABCDEFGHiIJKLMNOPRSTUVWXZ

XOXO

A magyar Xoxo márka tervezői mindent és mindenkit szem előtt tartanak: követik az aktuális trendeket, emellett a hölgyek megannyi alakjára is gondolnak, hiszen a ruhákat S-estől egészen 5-6 XL-es méretig elkészítik.
A 25 éves márka főként a középkorosztályt célozza meg letisztult, egyszerű fazonú darabjaival, de egyre több fiatalosabb – és szűkebb fazonú – ruhát is kínál. Hetente frissülő árukészletében teljes kollekciókra lelhetünk: helyet kapnak benne a rendkívül kedvelt tunikák, ruhák, ingek, ingruhák, felsők, nadrágok, szoknyák, kardigánok és kabátok, tehát egymáshoz illeszkedő ruhapárokkal, mosolyogva távozhatnak innen a vásárlók, s a viszonteladók. A sportosan elegáns ruhák szín és méret tekintetében is széles skálát vonultatnak fel, hiszen a fehér, fekete és pasztell árnyalatoktól kezdve az élénkebb tónusokon át egészen a neon színekig juthatunk (melyeket saját tervezésű nyomott minták tesznek még különlegesebbé!), méret tekintetében pedig a legkisebbtől a legnagyobbig. „Nagyon sokan érkeznek a nagy méretekért, csak itt található ugyanis ilyen választék. Még máltai vásárlókkal is büszkélkedhetünk!” – mondja az üzlet vezetője.
A színek, formák és minták természetesen az aktuális divathullámokat követik, így évszakról évszakra (azon belül pedig hétről hétre) újabb termékek tarkítják a kínálatot: nyáron például rengeteg len és csipke sorakozik a Fashion Trend Center földszintjének üzletében, míg télen többek között kötött, velúr és műbőr darabok várják a vásárlókat. Emellett igazán izgalmasak az anyagkombinációkkal fűszerezett ruhák is: például csipke muszlinnal, vagy a farmer selyemmel is önmagáért beszél. A letisztult darabokat főként utcai viseletre álmodták meg a hazai tervezők, de az ünnepek alkalmával megjelennek például a flitterek, strasszok is. A Xoxo kéréseket is fogad, örömmel teljesíti az utánrendeléseket és a színváltozatokkal kapcsolatos igényeket is.

Üzletszám:                 1090-91.
Cégnév:                      OXXO Fashion Kft.
Elérhetőség:               +36 30 715 2785
Facebook:                  https://www.facebook.com/XOXO-fashion-172979229428465/?fref=ts